Flashmob

  • 8 juni 2018

Donderdag 7 juni omstreeks 19u00 gaven enkele meisjes van onze school het beste van zichzelf in een flashmob op de foodtruckmarkt in Vilvoorde.

Met deze flashmob wilden we aantonen dat we fier zijn op Het Atheneum. Dat ook talenten hier belangrijk zijn. Dat we fier zijn op het feit dat we gedreven en een beetje anders zijn dan andere scholen (buitenklas, graffiti, 6 gwp's georganiseerd door een superteam, een schitterende leerlingenraad, talentendag, massa's fundraisingsactiviteiten, middagactiviteit yoga, klasdagen zoals circus en blotevoetenpad ...)!

Dit alles wilden we niet aantonen op de traditionele manier met behulp van een brochure. Daarom kozen we voor een hippe context in een trendy setting. Zo tonen we aan dat we een school zijn dat inspeelt op de leefwereld van onze leerlingen en hun ouders. 

Bij deze een megagrote dank u en proficiat aan:

Betty Verbeemen uit 1 LAT A, Emma Lippens, Jishi Vandoorne, Rania Ines Borremans, Qudrat Naeem en Jana-Elynne Teirlinck uit 1 LAT B, Roos Cuypers uit 1 MOD A, Jorunn Meeus uit 1 MOD D, Inne Krokaert, Elena Koninckx en Elisa Lauwereys uit 2 MOD F, Jutta Dewaegheneire uit 2 MOD A!

Hieronder enkele sfeerbeelden en video van de flashmob.

Flasmob flashmob Flasmob