Omwille van de zomervakantie is de school gesloten van 4 juli 2020 t.e.m. 15 augustus 2020.

De vragen tot inschrijving zullen vanaf de opening van de school (17 augustus 2020) worden bekeken en beantwoord in de volgorde van aanmelding.

Inschrijvingen 2020 - 2021

Inschrijvingen eerste jaar

Om in te schrijven in het eerste jaar was het mogelijk om tot 24 april 2020 digitaal aan te melden op de website aanmelden.school

Indien dit tijdig gebeurd is, wordt u vanaf 7 mei 2020 op de hoogte gebracht of u uw zoon/dochter al dan niet kan inschrijven in onze school (mail met toewijzing) en krijgt u meer uitleg over de verdere inschrijvingsprocedure. Gezien de huidige omstandigheden vragen we u om deze procedure zo snel mogelijk digitaal af te ronden, dit om onnodige verplaatsingen naar de school te vermijden.

Op 13 mei 2020 om 9.00 uur starten de vrije inschrijvingen. Gezien de capaciteit in 1A bereikt is, kan u zich via onderstaande link registreren op een wachtlijst. Deze wachtlijst zal chronologisch afgewerkt worden, nadat de reservelijst van leerlingen die aangemeld hebben via aanmelden.school gevolgd is.

 

wachtlijst

 

Inschrijvingen tweede t.e.m. zesde jaar

Vanaf maandag 18 mei (9.00 uur) starten de inschrijvingen in de hogere leerjaren. Via onderstaande link kan u aanmelden. Het invullen van het formulier is geen inschrijving. U geeft hiermee enkel aan dat u uw zoon/dochter wenst in te schrijven in onze school, maar sommige richtingen zijn mogelijk volzet. De school zal de ouders chronologisch contacteren.

Voor meer inlichtingen over de inschrijvingen in de hogere jaren kan u de school telefonisch contacteren (02/251.06.76).

 

wachtlijst

 

Kinderen die al ingeschreven zijn in een secundaire school blijven gewoon ingeschreven.

Meebrengen?

Wat neem ik mee bij een inschrijving? 

Kids-ID
KidsID
Kleefbriefje Mutualiteit
KAVI - Inschrijvingen 2