sportbanner
Sportdag 26 september 2017

We kijken uit naar de sportdag van 26 september 2017!

Klik hier voor meer informatie.

Sportnieuws
Programma 2017 - 2018

2018

Woensdagnamiddag 17 januari:

Ons basketbalteam van de eerste en of tweede graad zal op woensdag 17 januari deelnemen aan de eerste ronde van het provinciaal kampioenschap basketbal. We wensen hen veel succes!

Woensdagnamiddag 24 januari:

Dansen: voor alle leerlingen. Het is de bedoeling om jullie kennis te laten maken met allerlei dansvormen die actueel en populair zijn. Danservaring is niet vereist en iedereen is welkom. We verzamelen om 12.15 uur aan de turnzaal en zijn ten laatste om 15.30 uur terug op school. Je moet op voorhand inschrijven bij mevr. Vallaeys.

De hele maand februari staan er trampolines in de turnzaal!

Woensdagnamiddag 7 februari:

Hopelijk slaagt ons basketbalteam erin om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het provinciaal kampioenschap. We duimen alvast! Indien onze ploeg hier een overwinning in de wacht kan slepen spelen ze op 7 maart de finale van Vlaams Brabant.

Woensdagnamiddag 28 februari:

Dansfollie: een dansteam met 8 danseres van Het Atheneum zal hun gemaakte choreografie voor een jury tonen te Leuven.

Zaalvoetbal: voor de jongens van de tweede graad. Inschrijven hiervoor doe je bij mevr. De Meyer.

Woensdagnamiddag 7 maart:

Olympic moves: de leerlingen van de eerste graad konden zich hiervoor reeds inschrijven. In het eerste jaar hebben we een atletiekploeg en in het tweede jaar een voetbalploeg. Zij zullen het opnemen tegen ploegen van andere scholen. Deze selecties gaan door in het universitair sportcentrum te Leuven o.l.v. mevr. De Meyer en mevr. Claeys. Wanneer de ploegen een goed resultaat behalen mogen alle leerlingen van dat jaar naar een groot sportfestijn in het Koning Boudewijnstadion. We wensen onze twee ploegen alvast heel veel succes!

Woensdagnamiddag 21 maart:

Zaalvoetbal voor de jongens van de derde graad. Zij kunnen zich hiervoor inschrijven bij mevr. De Meyer.

Woensdagnamiddag 23 mei:

Lacrosse voor alle leerlingen van de school. In sporthal Bosveld te Machelen geeft SVS initiatielessen lacrosse. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk en doe je bij Mevr. Claeys.

2017

Dinsdag 17 oktober:

Veldloop voor alle leerlingen van het eerste en tweede jaar.

Deze veldloop wordt georganiseerd door stad Vilvoorde samen met alle secundaire scholen van Vilvoorde. De veldloop gaat door in het domein drie fonteinen.

De meisjes en jongens lopen gedurende 30 minuten zoveel mogelijk rondjes. De school die de meeste rondjes, in verhouding met aantal leerlingen, heeft gelopen wint. Om organisatorische redenen zullen de jongens en de meisjes apart lopen. Zo kunnen jullie elkaar aanmoedigen.

 

Woensdag 25 oktober (12.00 uur – 16.00 uur):

Veldloop voor alle leerlingen en leerkrachten onze school (vrijblijvend).

Het Provinciaal kampioenschap van SVS gaat door te Heverlee. Leerlingen en leerkrachten kunnen zich inschrijven bij Mevr. Claeys. Eind september zal iedereen hierover een bericht via smartschool ontvangen.


Woensdag 22 november (12.00 uur – 16.00 uur):

Basketbal: een recreatief toernooi drie tegen drie te Vilvoorde voor alle leerlingen van onze school (vrijblijvend). Inschrijven hiervoor kan bij mevr. De Meyer.

 

Woensdag 29 november (12.00 uur – 16.00 uur):

Veldloop: Vlaams kampioenschap te Sint-Niklaas voor alle leerlingen die in de top 20 eindigen van het provinciaal kampioenschap.