Welkom

Neem zeker eens een kijkje op de infonamiddagpagina voor meer uitleg over onze school en getuigenissen van onze leerkrachten, leerlingen en oud-leerlingen.

new

Vanaf volgend schooljaar bieden wij ook volgende studierichtingen aan in het 3de jaar: bedrijfswetenschappen en sportwetenschappen.

Inschrijvingen 2021- 2022 - Hogere jaren

 

Van 29 maart 2021 14u00 tot en met 26 april 2021 14u00 kunnen ouders hun kind(eren) aanmelden voor onze school. Het tijdstip van aanmelden heeft geen belang. Er wordt geen rekening gehouden met chronologie van aanmelden. ​

Aanmelden op: https://aanmelden.school

Meer info over hoe je moet aanmelden: https://www.youtube.com/watch?v=67eqm2QgvTE

aanmelden.school

Dit schooljaar hebben we de eerste stappen gezet in het verhaal van de modernisering van het onderwijs en volgend schooljaar bouwen we hierop verder.

Samen met jullie zullen we een parcours uitstippelen waarin we ons verdiepen in de 21ste eeuwse vaardigheden die we nodig hebben om een actieve rol op te nemen en flexibel te zijn in een veranderende maatschappij. Deze vaardigheden komen op verschillende manieren aan bod tijdens het schooljaar.

In schooljaar 2020-2021 zal de school jullie kunnen ontvangen in een vernieuwde refter, zullen we elkaar kunnen treffen in een overdekt atrium, zullen jullie onderzoekend kunnen werken in een open leercentrum, kunnen experimenteren in moderne labo’s en kunnen sporten in een gloednieuwe sporthal.
Ook het geklasseerde gebouw in de Van Helmontstraat wordt in een vernieuwde moderne look gestoken.

Wij kijken er alvast naar uit!

Schoolreglement 2020 - 2021
schoolreglement
Ontdek onze school via een virtuele rondleiding.
Veiligheidsvoorschriften op onze school
Smartschool

aanmelden op smartschool

Sociale Media
LogoFacebook LogoYoutube LogoTwitter Instagram

Vacatures